Powered by Blogger.
kisah kita tidak sama..kisah aku kisah 1001 malam:)

salji

welcome to my blog ^_^

>> Friday, 12 August 2011

assalamualaikum....sebenar nyer nie bukan la entry first...tapi ntah dah yang ke berapa ntah...entry yang lame sume da delete sebab tak tersusun n bersepah..kih3...nie la my first blog..baru nak blaja jd blogger...sjew je sukew2..tgk member2 men blog nie cambest jew...tu yang nak try gak....
pastu ada pulak someone spesel yang semakin aktif mengupdate blog nie...tu yang macam semangat tu...hehe....apa2 pon selamat datang ke blog saya..kalau ada apa2 yang boleh diajar pasal blog nie tolong2 la ajar ye....saya budak baru..huhu....oke lah rase cam panjang jew entry yg tak berape nak first nie....len kali tulis ag ye....salam...

2 budak penyibuk:

piccione blu 14 August 2011 at 01:21  

lepas niey rajin2 la update ea..jgn hangat2 taik kambing taw:)

charion 17 August 2011 at 01:45  

baik bos. tapi kene tolang la. hehe
;)

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP